Карвальо: Напуснах заради несправедливост


Н. Гавазов

Карвальо: Напуснах заради несправедливост

Защитникът на Реал Мадрид Рикардо Карвальо, който обяви, че слага край на кариерата си в националния отбор на Португалия, обясни причините за своето решение. Както е известно, два дни преди квалификационната среща за Евро 2012 с Кипър, 33-годишният футболист напусна лагера на националния отбор на Португалия и по-късно заяви, че ще се съсредоточи изцяло в представянето с Реал Мадрид.

„Аз напуснах националния тим заради несправедливост. Пепе се озова в стартовия състав без да тренира изобщо, а аз в продължение на два дни участвам в заниманията и то при положение, че наскоро се възстанових от контузия. Така и не разбрах каква е причината да бъда оставен резерва", заяви Карвальо за RDP Antena 1.

Днешната тренировка на Реал Мадрид премина нормално, но на присъстващите журналисти направи впечатление, че двамата централни защитници на „белите" не си говорят, показвайки ясно, че те нямат намерение да общуват помежду си. Това разбира се би могло да доведе до проблеми за Жозе Моуриньо, пред когото стои тежката задача да помирява бранителите.

 

  Сподели
100