Илиан Илиев: В Лигата на нациите трябва да покажем самочувствие


FUTBOL-TV

Илиан Илиев: В Лигата на нациите трябва да покажем самочувствие

Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след края на сблъсъка срещу Лудогорец, завършил при резултат 0:0 в двубой от седмия кръг наefbet Лига.

"Не е важно да съжаляваме. Важното е, че имахме план за мача. Лудогорец играе мачове през 3-4 дни и желаехме да държим мача да не е решен. Искахме да има момент, както и стана, в който да рискуваме и да вкараме, за да победим. Трябваше повече да рискуваме. Момчетата се вложиха, но трябваше повече смелост, особено като останахме с човек повече", заяви той.

"Важно е самочувствието, то ни липсваше. Лудогорец пресира високо и трябваше повече да си вярваме в средата на терена. В доста моменти не успяхме да завършим атаката. В други години точка тук би ни радвала, а сега го приемаме, но можехме и повече да направим. Лудогорец играе през няколко дни и знаехме, че могат да имат физически проблеми", добави специалистът.

"Надявам се липсата да не се усети сега в почивката. Лошото е, че нямаме контроли да изиграем, но ще се опитаме да се натоварим физически по друг начин. В Лигата на нациите трябва да покажем самочувствие. Доста хора са извикали Беларус от Динамо Минск. Агресивни са, с много скорост и ще трябва много да се вложим, за да искаме да постигнем целите си – да спечелим групата си", завърши Илиан Илиев в ефира на Диема.

  Сподели
24