Погребняк погреба Сърбия в контрола (видео)


В. Мухарски

Погребняк погреба Сърбия в контрола (видео)

Русия победи Сърбия с минималното 1:0 в приятелска среща, играна на стадион "Локомотив" в Москва. Мачът бе интересен и предложи много емоции на зрителите. Още във 2-ата минута Петрович можеше да отркрие резултата в полза на сърбите, но ударът му пропусна целта. По-късно и Тошич нямаше шанс пред гола.

В 10-ата минута Коларов стреля, но топката мина встрани от целта. За руснаците пропуски през първата част направиха Андрей Аршавин и Глушаков. Малко преди края на първото полувреме Райкович стреля с глава, но пропусна, а само няколко минути по-късно и съотборникът на Митко Бербатов в Манчестър Юнайтед - Видич също не успя да се разпише от добра позиция.

След почивката домакините започнаха да създават по-интересни атаки и това даде резултат. Първо в 49-ата минута удар на Динияр Билялетдинов мина близо гредата на сръбската врата. В 53-ата минута Павел Погребняк се разписа за 1:0, след като преди това удар на Павлюченко бе блокиран от защитник на гостите. До края на срещата до нов гол така и не се стигна и руснаците се поздравиха с победата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
135