Гонзо направи юбилейна фланелка, чествайки 30 години от САЩ’ 94


FUTBOL-TV

Гонзо направи юбилейна фланелка, чествайки 30 години от САЩ’ 94

На днешния ден през 1994 г. България официално се превърна в четвърта фуболна сила на планетата и завоюва бронзовите медали на мондиала в САЩ! За да отбележи 30-ата годишнина от този исторически успех, маркетинг екипът на Българския футболен съюз създаде специална юбилейна фланелка, която вече може да бъде закупена от официалния фенмагазин на националния отбор оттук:  https://store.teambulgaria.bg/categories/fen-obleklo

Ретро дизайнът на юбилейния екип е вдъхновен от емблематичните бели фланелки със зелени ленти, с които Пеневата чета покори терените на Съединените американски щати преди три десетилетия. 

Колекционерската тениска съчетава исторически акценти като яката в цветовете на родния трибагреник с модерни елементи, сред които са стилизираното лого на националния отбор и юбилейното лого на БФС, създадено по случай 100-годишнината на организацията.

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов отправи специално послание към героите от САЩ 94, които записаха една от най – славните страници в историята на спорта у нас.

"Пожелавам ви да сте здрави. Да запазите шампионския си дух и да ви поздравя за благородната инициатива, която имате – вашата фондация. Честит юбилей", заяви Георги Иванов пред официалната страница на централата.

Фланелката е на цена 99,00 лева и е имитация на adidas, каквато нашите футболисти носиха през 90-те години.

  Сподели
19