Секс на балкон с изглед към стадион


Н. Гавазов

Секс на балкон с изглед към стадион

В сърцето на Рио де Жанейро - живописното място наречено Марина де Глория (продължавам да си мисля, че трябва да се чете Мария - първата съпруга на принц Александър Югославски), прикова в събота вечер вниманието на милиони любители на най-популярния спорт в света. Нямаше как да бъде иначе, след като тук се проведе едно от най-важните събития през това лято - тегленето на жребия за Мондиал 2014. Впрочем, едва ли по-голямата част от гостите, присъстващи на събитието са се наслаждавали на красотите на природата и човешката ръка, защото преди всичко, трябваше да стане ясна съдбата не само на отборите от Стария континент, но и на всички федерации членки на ФИФА, които щяха да разберат своите съперници в квалификациите за Мондиал 2014.

В жребия участваха 53 отбора от Европа, подредени в 6 урни. Кандидатите в крайна сметка се разпределиха по 9 групи ( 8 по 6 отбора и една от 5 отбора). Регламента е ясен - победителите в групите се класират директно за финалния кръг на Световното първенство в Бразилия, а осемте най-добри отбора заели второ място ще играят плейофи, победителите от които ще се отправят също в Бразилия. По този начин Европа ще е представена от 13 отбора.

Когато стана ясно, че България ще бъде в четвърта урна за жребия, действащият президент на БФС Боби Михайлов, който кой знае защо все още продължава да заема този пост, заяви, че няма значение дали сме в четвърта или трета урна - отборите били равностойни. Ясно Боби, че в случая приличаш на търговеца на пъпеши, за когото неговата стока е най-хубавата и никога няма да си признае, че плодът му е изгнил отвътре - нищо, че в по-горната урна попаднаха Босна и Херцеговина, Беларус, Унгария, Израел и Ирландия. Прав си е човека - можеше да сме в пета заедно с Кипър и Фарьорските острови, но в скоро време и това ще стане, а и какво толкова, ако сме в пета - почти няма разлика с тези от трета....

Майтапа настрана, но под секрет - Бразилия 2014 ще я гледаме през крив макарон. По този начин, нещата за нас станаха много лесни - няма нужда човек да напряга в това горещо време мозъчните си клетки и да реди схеми и варианти и т.н, защото просто нямаме никакъв шанс да се класираме. Картинката е ясна - Чехия, Дания и за капак Италия. С кой по-напред да се оправим - задавам аз въпрос и дето се вика - отговор не чакам. Няма и от кого. Арменския поп отдавна никой не го бръсне за слива, а някои от пишещите братя повече наблягат на формите на Николетка, отколкото на това, че никой не влага пари в спорта и децата ни вместо да спортуват, висят по пейките и ако не се друсат, в най-добрия случай лочат бира и дебелеят. Ако все пак някой реши да се осмели и да напомни, че спорта и в частност футбола върви надолу - ех, такива скучни статии няма да четем. По-ни е хубаво за новото гадже на Матеус, за това как Златка кара сърф или как Неймар докарал до оргазъм тийнейджърките в дискотека в Бразилия. Или как Софкин обещава на играчите на Малеш елитни мацки, ако бият ЦСКА-то. А за това, че на градският стадион в Стара Загора работи само една крушка от осветлението - айде, не ме занимавайте с крушки. Ами да - на такъв потребител това му се полага - на кой изгнил пъпеш, на кой пластмасов домат, а на трети Николетка, а може и виолетка. Иначе със сигурност съперниците ни са щастливи от жребия и протриват доволно ръце, особено Малта...

Но, да ви кажа честно, не е толкова страшно положението. Сега да не вземете да се депресирате от прозренията ми относно предстоящите световни квалификации на..опс, (щях да напиша „лъвовете"), на Хичо и Пичо. Въпреки, че очаквам коментарии от рода на: колко силна е групата, но национала е не по-малко силен, че ще е трудно, но имаме шансове и т.н. и т.н. Или, че ръката на Гансо е виновна, защото ни определи такива съперници. Ех, господа футболни босове, изобщо не ни е трудна групата -хайде да не се лъжем и да си кажем истината в очите - ние сме слабите..., ама толкова слаби, че който и да ни се падне - ще ни клати където свари.... факт, от който на човек никак не му е хубаво, но пък добрата новина е, че се свиква с него. По-добре от мен знаете, че в страна, където държавата е абдикирала от спорта, където няма екипи за децата и където стадионите ни са селски ливади, а футболистите ни са по-активни по дискотеките отколкото на терена, футболът на практика не съществува, а щом нямаме играчи на клубно ниво, няма как това да стане това и на национално. Така че, не му мислете много - пийте си бирата, гледайте си живота и не се безпокойте за българския футбол - следващият жребии за Мондиал 2018 е чак след 4 години. Дотогава се запишете на секс уроците, които дава половинката на Божинов и се учете да правите секс на балкон с изглед към стадион - със сигурност ще ви стане по-леко.

 

  Сподели
168