Сезар: Трябва да внимаваме срещу Парагвай


Н. Гавазов

Сезар: Трябва да внимаваме срещу Парагвай

Вратарят на Бразилия Жулио Сезар е наясно, че предстоящият четвъртфинал в турнира Копа Америка срещу Парагвай няма да бъде лесен мач за защитаващия титлата си отбор. Както е известно, „селесао" се класира за първия етап на елиминациите след победа над Еквадор с 4:2 в четвъртък сутринта и сега ще се срещне с Парагвай за втори път в турнира, след като в груповата фаза двата тима не се победиха, завършвайки при 2:2.

"Ние не можем да си позволим да се отпуснем. Вярно е, че днес Парагвай не бяха толкова убедителни при равенството си срещу Венецуела, но те ще играят срещу нас по съвсем друг начин", заяви Жулио Сезар пред репортери на Globe.

Вратарят на Интер след това изрази задоволството си от победата на Бразилия над Еквадор, но също така призна, че не е доволен от индивидуалните си изяви при попаденията на еквадорците.

"Знаехме, че това е решаващ мач и мисля, че мотивацията на всички в отбора помогна да постигнем победата. Има обаче някои неща, които трябва да подобря. Вторият гол беше по-труден за отразяване, отколкото първия, но и при двата сгреших и не реагирах по най-добрия начин", допълва стражът.

 

  Сподели
105