Парагвай и Венецуела не се победиха в зрелищен мач


В. Мухарски

Парагвай и Венецуела не се победиха в зрелищен мач

Парагвай и Венецуела не успяха да се победят и завършиха при резултат 3:3 в последния си мач от Група "В" на "Копа Америка". Двубоят не бе от значение за Венецуела, които вече си бяха осигурили участие на 1/4-финалите. Благодарение на победата на Бразилия, в другия мач от групата, Парагвай също ще се класира напред в турнира.

Венецуела откри резултата още в 5-ата минута, след страхотен изстрел на Соломон Рондон. В 33-ата минута парагвайците стигнаха до равенство.  Лукас Бариос стреля с глава, като останаха съмнения, че топката е преминала голлинията, въпреки това Алкарас се оказа най-съобразителен в ситуацията и с удар от близко разстояние направи резултата 1:1.

В 63-ата минута, след лоша намеса на вратаря на Венецуела Рени Вега, Бариос от голлинията направи резултата 2:1 в полза на Парагвай. В 86-ата минута Кристиан Риверос покачи на 3:1 след удара с глава. В последните минути драмата бе пълна. Първо Мику стреля и след рикушет топката се озова в мрежата на Парагвай за 2:3. В третата минута на добавеното време Гренди Перосо (в ляво на снимката) с глава оформи крайното 3:3.

  Сподели
113