Аржентина - Коста Рика: Домакините ще се събудят


Н. Гавазов

Аржентина - Коста Рика: Домакините ще се събудят

Аржентина - Коста Рика
Стадион: "Марио Кемпес", Кордоба
Дата: 102.07.2011
Час: 03:45
Съдия: Виктор Ривера (Перу)


Във вторник сутринта Аржентина ще приеме Коста Рика в последен, решаващ двубой от група А на турнира Копа Америка. „Албиселесте" има в актива си само две точки след равенствата срещу Колумбия и Боливия, което определя трето място в класирането за отбора воден от Серхио Батиста. По такъв начин, домакините са изправени пред угрозата да напуснат борбата още в груповата фаза, което прави победата им във въпросната среща задължителна.

Младият отбор на Коста Рика стартира със загуба от Колумбия, след като игра повече от час с намален състав, заради пресиленото изгонване на Бренас. Във втората си среща срещу Боливия обаче, „тикос" се възползва умело от празните пространства на хвърлилия се в атака противник и с попадения на Мартинес и Кемпбъл постигна убедителна победа с 2:0. Спечелените до тук три точки отреждат на Коста Рика второ място в класирането и едно евентуално равенство срещу Аржентина, ще изпрати отбора воден от Рикардо Ла Волпе на четвъртфинал.

Серхио Батиста очаквано извърши някои промени в състава и остави Камбиасо, Тевес и Лавеци на пейката, а като титуляри ще започнат Ди Мария, Игуаин и Агуеро. Защитата ще бъде същата, както в предишните два мача - с Милито и Бурдисо в средата. Схема на игра 4-2-1-3. Вероятен състав: Ромеро, Занети, Милито, Бурдисо, Сабалета, Масчерано, Гаго, Меси, Агуеро, Игуаин, Ди Мария.

Наставникът на Коста Рика Ла Волпе ще продължи да разчита на Мартинес и Кемпбъл в атака, а Калво ще има тежката задача да опази Меси. В средата на терена Куберо и Мадригал ще подпомагат двамата нападатели, най-вероятно Бренас ще остане на резервната скамейка. Схема на игра 3-5-2. Вероятен състав: Морейра, Акоста, Салватиерa, Калво, Дуарте, Мора, Куберо, Мадригал, Мартинес, Кемпбъл.


Очаква ни изключително интересен двубой. Аржентина, който е притиснат в ъгъла, ще излезе срещу отбор, който ще се бори на живот и смърт за точката, която ще го изпрати на четвъртфинал. Също така, Меси най-после ще намери мястото, на което играе традиционно в Барселона - на предни позиции и в завършващата фаза на атаката и това предполага, че нападателната линия на домакините би трябвало да изглежда по съвсем друг начин от предишните два мача. Невероятно ще бъде, Аржентина да не победи - ако това се случи, ще бъде първата елиминация на отбора от 1983 година насам! По-вероятно е обаче, че домакините ще се събудят.

 

Прогноза за: Аржентина - Коста Рика 2:0


Коефициенти от bet365:
Аржентина - 1.18
Равен - 7.00
Коста Рика - 13

Коефициенти от Offsidebet:
Аржентина - 1.15
Равен - 7.25
Коста Рика- 13.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126