Трипиър подкрепи Хендерсън


Н. Гавазов

 Трипиър подкрепи Хендерсън

Защитникът на Нюкасъл Киърън Трипиър изрази подкрепата си за своя съотборник в националния отбор на Англия Джордан Хендерсън.

Хендерсън беше освиркван от публиката на "Уембли", докато напускаше терена в приятелския мач на Англия срещу Австралия в петък.

"Ако трябва да бъда честен, дори не го забелязах. Разбира се, бях фокусиран върху моята смяна.

Но вижте, колко мача има Хендо за Англия? Мисля, че са 80. Гледам го всеки ден и той е невероятна личност, той е лидер. Няма значение дали играе или не.

Ще бъда честен, дори не забелязах реакцията на публиката, защото бях съсредоточен върху това да изляза на терена и да помогна на отбора да спечели.

Всичко, което мога да кажа е, че Хендо е страхотен лидер и невероятен партньор в съблекалнята. Мисля, че 80-те мача говорят сами за себе си.

Той е победител на терена и извън него. Той е взискателен в тренировките, в мачовете и в съблекалнята преди мачовете. Той изисква всички да тренират правилно, той определя стандарта и дори аз, на 33, го гледам и следвам.

Това е необходимо. Хендо има каквото е необходимо, той е страхотен капитан. Така че няма нужда да казвам много за лидерските качества на Хендо", заяви Трипиър, ​​цитиран от The Independent.

  Сподели
98