Австрия отново ще затрудни Белгия


И. Ангелов

Австрия отново ще затрудни Белгия

Австрия - Белгия
Стадион: Ернст Хапел, Виена
Дата: 13.10.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Австрия и Белгия делят една съдба в групата, като двата тима победиха всички останали съперници и направиха 1:1 между победите си от двете страни. Така с по 13 точки двата тима водят, но Белгия е допуснала само веднъж при 13 вкарани, докато Австрия допусна 4 с 12 вкарани, с което ще изостава по голове.

Последната среща между тези отбори бе в средата на юни месец в Белгия и завърши при 1:1. Тези отбори са се срещали пет пъти в миналото и гостите никога не са губили. Важно е да се отбележи обаче, че 4 от тези срещи бяха равенства.

Формата у дома за Австрия също е важен фактор, след като тимът няма загуба в 5 поредни срещи и то срещу отбори като Италия и Швеция в периода. Белгия показва добър рекорд на гости също с поредица от 5 без поражение.

Домакините ще разчитат на завърналия се от дълга травма Саса Каладжич. Той показа в последните си пет срещи с Уулвс, че е преодолял проблема в коляното и в тях вкара 2 гола и направи 1 асистенция. Насреща излиза Ромелу Лукаку, който вкара своите голове номер 76 и 77 за Белгия последно срещу Естония, като виждаме 9 гола от него в последните 8 мача с клуба и родината (6 от головете той вкара след 55-ата минута).

Белгия има само 1 загуба в последните 53 мача за голям форум (44 победи, 8 равни). Домакинството и добрата форма на Австрия ще стигнат до вероятно равенство.

Прогноза: Австрия - Белгия 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
303