Батиста съобщи по оригинален начин състава на Аржентина за мача с Боливия


Н. Гавазов

Батиста съобщи по оригинален начин състава на Аржентина за мача с Боливия

Старши-треньорът на националния отбор на Аржентина Серхио Батиста намери оригинален начин да обяви титулярния състав на „албиселестес" за първия мач на водения от него тим на започващия утре сутринта турнир Копа Америка. Както е известно, в 3:45 часа българско време на „Суидад де Ла Плата" в Ла Плата домакините излизат срещу Боливия в среща, с която ще бъде открит най-големия футболен турнир в Южна Америка.

На вчерашната си пресконференция, наставника на Аржентина отказа да обяви състава си за мача на откриването на турнира и само се ограничи да поясни, че Тевес ще започне като титуляр. Батиста обеща също така на журналистите, че по-късно те ще разберат кои ще бъдат 11-те футболисти в стартовия състав, но не стана ясно как смята да го направи.

Ето, че преди малко и това се случи - на своята официална страница в Twitter, старши треньорът на националния отбор на Аржентина обяви и играчите, с които смята да започне двубоя. Според написаното от него, това са: Ромеро, Санети, Габи Милито, Рохо, Бурдисо, Банега, Масчерано, Камбиасо, Лавеци, Меси и Тевес.

 

  Сподели
88