Англия ще превземе Малта


И. Ангелов

Англия ще превземе Малта

Малта - Англия
Стадион: Национален стадион, Та'Кали
Дата: 16.06.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Англия продължава квалификациите за Евро 2024 след две победи от първите два кръга в трета група, като ще гостува на отбор с две загуби до момента. "Трите лъва" на Гарет Саутгейт надвиха Украйна и Италия през март, като талисманът Хари Кейн се разписа и в двете срещи за да превземе първото място на Уейн Рууни като топ-реализатор на страната с 55 гола.

Малта отстъпи на Италия и Северна Македония заради което е последна на пето място в групата. Домакините нямат победа и в двата си мача от Лига на нациите на УЕФА, които бяха срещу Сан Марино. Всичко това от рано сочи за лесен успех на по-класния отбор в тази двойка.

Откъм състави, за домакините проблеми няма, докато в лагера на Саутгейт Джуд Белингам е поставен като контузен. Еберечи Езе може да дебютира за страната си, и остава под въпрос състоянието на някои английски имена от отбора на Манчестър Сити, които наскоро спечелиха Шампионска лига.

Последната среща между тези отбори беше през 2017 г. и Англия спечели с 4:0 след два гола от Кейн и по един за Уелбек и Бертран. Въпреки тежката кампания за участниците в състава на гостите и края на сезона, очаква се те да не срещнат затруднения.

Прогноза: Малта - Англия 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Англия (Гарет Саутгейт)
 
Пикфорд
   
Стоунс
Гуехи
Трипиър
Шоу
Хендерсън
Филипс
Райс
Сака
Кейн
Рашфорд
Сатариано
Джоунс
Мбонг
Янкам
Гилумие
Мускат
Корбалан
Апап
Борг
Атард
   
Бонело
 
Малта (Мичеле Марколини)

Обоснована прогноза: Малта - Англия 0:3

  Сподели
673