Магуайър се извини за грешката си


Н. Гавазов

Магуайър се извини за грешката си

Хари Магуайър се извини за грешката си в мача срещу Германия от Лигата на нациите (3:3).

В началото на второто полувреме английският защитник направи неточен пас в близост до собственото си поле. Топката бе пресечена от Джамал Мусиала, който навлизайки в наказателното поле прати топката между краката на Магуайър. В резултат на това англичанинът наруши правилата, като събори опонента си. Реферите отсъдиха дузпа, която бе реализирана от Илкай Гюндоган.

"Грешките са част от играта, извинявам се. Момчетата показаха страхотно отношение и се пребориха, връщайки се в мача.

Ще извлечем положителното и ще очакваме Световното първенство в Катар. Трудните времена ще ни направят по-силни“, написа Магуайър в акаунта си в Туитър.

  Сподели
425