Карагър: Млъкнете, клоуни!


Н. Гавазов

 Карагър: Млъкнете, клоуни!

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър се застъпи за старши-треньора на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт, който попадна под обстрел след загуба с 4:0 от Унгария в Лигата на нациите.

В тази международна пауза англичаните не спечелиха нито един от четирите си мача в Лигата на нациите и не отбелязаха нито един гол от игрова ситуация, а срещу Унгария във вторник вечерта претърпяха най-голямата си домакинска загуба от почти век.

Саутгейт и играчите му бяха освирквани от зрителите на "Молиню", а в социалните мрежи се заговори за възможното уволнение на Гарет. Карагър обаче побърза да си припомни кой изведе британците до полуфиналите на Мондиал 2018 и финала на Евро 2020.

"Вие не знаете какво правите. Млъкнете, клоуни! Този треньор изведе страната до най-добрата й позиция от 1966 г. насам в два турнира.

Идеята, че Саутгейт задържа този отбор е нелепа. Този отбор не е по-добър от този през 2004-2006 и 1996-1998. Саутгейт високо вдигна главата му, въпреки че имаше късмет с жребия. Момчета, вземете почивка и се върнете към обичайното си ниво", написа Карагър в акаунта си в Туитър.

  Сподели
955