Унгария унизи Англия в Улвърхeмптън


FUTBOL-TV

Унгария унизи Англия в Улвърхeмптън

Унгария победи Англия с 4:0 като гост в двубой от четвъртия кръг на група 3 от Лига "А" на Лигата на нациите. Така британците останаха без победа в турнира и са на последното място в групата.

Маджарите за втори път победиха "Трите лъва", този път с мощното 4:0, в група 3 от Лига "А. Футболистите на Марко Роси тотално надиграха домакините на "Молиню" и заслужено стигнаха до успеха.

Унгария обаче откри резултата с първия си шанс в мача. В 16-ата минута след центриране от фаул топката бе свалена към Роланд Шалай в близост до вратата, който я овладя и с удар от въздуха отбеляза за 0:1.

След половин час игра Джон Стоунс опита да изравни с глава след корнер, но не уцели вратата. До края на полувремето Джуд Белингам пропиля две положения пред вратата на гостите.

В 70-ата минута Калвин Филипс загуби топката и позволи на съперника да организира бърза атака, топката бе подадена към непокрития Роланд Шалай, който хладнокръвно отбеляза за 0:2.

Четвърт час преди края Рахим Стърлинг изведе Фил Фодън, но ударът му премина на сантиметри от гредата.

Унгарците продължиха да бъдат много ефективни в атака и Ласло Наги вкара за 3:0 с четвъртия точен удар за тима си в срещата. 

В 82-ата минута Джон Стоунс получи втори жълт и червен картон за удар сръка в лицето на съперник. В самия край на мача, след бърза контраатака, Даниел Газдаг бе изведен лице в лице с Аарън Рамсдейл и елегантно го преодоля за крайното 0:4.

  Сподели
1077