Испания с още една победа


FUTBOL-TV

Испания с още една победа

Испания постигна втора победа в група 2, Лига "А" от Лигата на нациите. Ла форуя Роха се наложи с 2:0 над Чехия на стадион "Ла Росаледа" в Малага. По този начин тимът излезе начело в групата и продължава без допусната загуба. Успехът на възпитаниците на Луис Енрике дойде след попадения на Карлос Солер в 23-ата и Пабло Сарабия в 75-ата минута.

 Гостите пъпви стигнаха до две сериозни опасности пред Унай Симон. В 17-ата минута далечен удар по земя на Черни принуди вратаря да прави спасяване. След това в 20-ата минута ухта надбяга прекия си пазач и отправи удар, като отново Симон бе последна преграда пред гола.

Малко след това Коке изведе добре Асенсио в наказателното поле, той овладя с първото докосване, обърна се и намери спринтиралия Карлос Солер, който вкара със силен удар в близкия ъгъл. 

В 75-ата минута Гави напредна и подаде на Олмо, който отклони за свободния Феран Торес вдясно. Той подаде остро, получи се лек рикошет, но все пак Пабло Сарабия бе на точното място и реализира отблизо на далечната греда за крайното 2:0. 

  Сподели
377