Ясен Петров: Да, говорих с Михайлов! Не се притеснявам, видял съм всичко в този живот


FUTBOL-TV

Ясен Петров: Да, говорих с Михайлов! Не се притеснявам, видял съм всичко в този живот

Селекционерът на националния отбор на България Ясен Петров даде пресконференция преди втория мач на "лъвовете“ от турнира Лигата на нациите. Утре България посреща Грузия на "Хювефарма Арена“ в Разград.

Той съобщи, че след мача със Северна Македония в състава няма нови футболисти с травми: "Имаме двама човека с проблеми. Днес ще видим докъде върви възстановяването им. От мача със Северна Македония няма нови с травми. Има хора, които не са играли за своите отбори в последно време и при всички положения ще направим промени, за да можем да извлечем максимума от кадрите, с които раполагаме“

"Уважаваме отборът на Грузия, но нашата цел е да победим. Наясно сме с това, че ще бъде съвсем различен двубой. Разузнали сме детайлно и се надяваме утре да реагираме по много по-добър начин от мача със Северна Македония“, каза Петров.

Селекционерът каза, че тимът е говорил с президента на БФС Борислав Михайлов: "Видяхме се, обядвахме, говорихме за футбол. Президентът има право да се срещне с всички нас. Не ме вълнува какво пише в пресата и по сайтовете. Ние година и половина се опитваме да подмладяваме този отбор и да имаме ядро. Този отбор има бъдеще и съм убеден, че това, което сме направили, ще има резултат. Аз не се притеснявам, през живота си съм видял всичко“.

"Думата фаворит започна да се размива. Вчерашните домакински загуби на Франция от Дания и на Хърватия от Австрия в Лигата на нациите го показаха. Футболът стана една много изравнена игра. Когато фаворизирате някого, това е опасна клопка. Ние искаме да победим. Няма значение срещу кого играем, трябва да се опитаме да победим“, завърши Ясен Петров.

  Сподели
399