Капело към Моуриньо: Ти не ме уважаваш!


Н. Гавазов

Капело към Моуриньо: Ти не ме уважаваш!

Старши-треньорът на националния отбор на Англия Фабио Капело отвърна на вчерашните изявления на наставника на Реал Мадрид Жозе Моуриньо и смята, че португалският специалист е постъпил неуважително към него. Както е известно, спечелилият два пъти Шампионската лига треньор, призна, че е бил близо до това да поеме „Трите лъва" през 2007 година, като наследник на Стив Макларън. Специалния също така твърди, че в последния момент е отказал предложението на Английската асоциация (ФА) и е приел предложението на Интер, където спечели требъл през миналия сезон.

"Аз никога не говоря за отношенията си с другите клубове, защото уважавам мениджърите им. Никога, в нито един случай, няма да ме чуете да коментирам такива неща. Това са лични тайни и аз ги пазя за себе си", заяви Капело пред The Mirror.

"Мисля, че това е доста сериозно. Всеки път, когато един клуб или национален отбор реши да избере треньор, те решават да разговарят с много мениджъри. Това е нормално. Но моля ви, не ме карайте да говоря повече за това, споделих достатъчно. Благодаря ви", допълва италианският специалист.

 

  Сподели
95