Бразилия изпусна победата над Еквадор (видео)


Н. Гавазов

Бразилия изпусна победата над Еквадор (видео)

Завърши мачът от 15-ия кръг на квалификационната фаза на Световното първенство по футбол през 2022 г., в който националният отбор на Еквадор бе домакин на Бразилия. Срещата се проведе в Кито (Еквадор) на стадион "Ла Каса Бланка" и завърши при резултат 1:1.

Националният отбор на Бразилия откри резултата в шестата минута чрез Каземиро. В 15-ата минута главният съдия Вилмар Ролдан изгони вратаря на националния отбор на Еквадор Александър Домингес. Пет минути по-късно съдията изравни съставите, като показа втори жълт картон на бразилския защитник Емерсон.

Отбелязваме, че в 31-ата минута Ролдан показа червен картон на бразилския вратар Алисон Бекер, но след като изгледа видеоповторението той промени решението си. Еквадор изравни в 75-ата минута след точен удар на Феликс Торес. В добавеното време съдията отсъди дузпа срещу Бразилия, но след като изгледа VAR я отмени.

Националният отбор на Бразилия остана на първо място в класирането с 36 точки. Националният отбор на Еквадор от своя страна заема трето място с 24 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
611