Тери: Никога не съм спирал да мисля за капитанската лента


Н. Гавазов

Тери: Никога не съм спирал да мисля за капитанската лента

Джон Тери, на когото Капело след 13 месеца върна капитанската лента на националния отбор на Англия, разкри, че никога не се е отказвал от намерението си отново да носи лентата в представителния тим на родината си. Както е известно, преди година опитният защитник се забърка в грандиозен скандал с бившата половинка на екс-съотборника си в Челси Уейн Бридж - Ванеса Перонсел и след обществен натиск Капело му отне капитанската лента, която бе връчена на Рио Фърдинанд.

Вчера обаче италианският специалист официално обяви, че Тери отново ще бъде капитан на Англия. Това от своя страна породи жесток конфликт между наставника и Фърдинанд, като първият дори не си е направил труда да говори лично с бранителя.

"Аз никога не съм спирал да мисля, че отново ще нося лентата в националния отбор. Винаги съм правил всичко възможно отборът да печели. Въпреки, че Капело ми отне преди година лентата, никога не съм влизал в някакви спорове с него по този въпрос и просто продължих да давам всичко от себе си. Надеждата, че ще бъда отново капитан на родината ми, беше още жива. Ето, че в крайна сметка това се получава", цитира The Sun думите на Тери.

 

  Сподели
83