Англия вкара само 4 на Андора


FUTBOL-TV

Англия вкара само 4 на Андора

Англия срази у дома аутсайдера Андора с 4:0 и записа пета поредна победа от пет мача в група I на квалификациите за Мондиал 2022 в Катар.

Лингард откри резултата в 18-ата минута, след като рикошет прати топката удобно на крака му в наказателното поле. Малко по-късно красиво попадение на играча на Манчестър Юнайтед бе отменено поради засада. След почивката определено бе по-интересно, особено в края на мача, когато паднаха останалите попадения.

В 72-ата минута Хари Кейн бе точен от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Маунт. Пет минути след това Лингард отбеляза втория си гол в мача с хубав удар с външен фалц. Пет минути преди края на редовното време - Лингард центрира към Сака, който с глава направи резултата 4:0.

Играчите на Гарет Саутгейт са лидери в групата с пълен актив от 15 точи, а андорците са пети с 3 пункта. В друга среща от тази група Албания излъга гостуващия тим на Унгария с 1:0 след попадение на Армандо Броя (87) в самия край. Така албанците излязоха на втора позиция с 9 точки и задминаха с 2 "маджарите“, които отстъпиха на четвъртото място.

  Сподели
330