Франция ще се справи в Украйна


И. Ангелов

Франция ще се справи в Украйна

Украйна - Франция
Стадион: Олимпийски
Дата: 04.09.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Украйна разочарова през седмицата като постигна само 2:2 с Казахстан, докато Франция също не впечатли като остана с 10 човека срещу Босна при 1:1. Все пак "петлите" са на върха в четвърта квалификационна група за Световната купа, на 4 точки над противника тук, и победа ще гарантира прогреса.

До тук домакините имаха само равенства в четирите срещи от групата. Миналата година в приятелска среща с Франция те загубиха със 7:1, което няма да искат да повторят в състезание. Това бе видно от последната среща именно в квалификациите, където видяхме равенство.

Откъм състави, за Украйна ще пропусне ключовият Олександр Зинченко, както и вратарят Георги Бушчан. Трубин, Довбик и Лунин са останалите с проблеми, а последните двама са вратари. Ако Андри Пятов играе в последните две квалификационни срещи той може да достигне до 100 мача с национала.

При гостите с наказание е Коунде, а с травми - Канте, Упамекано и Толисо. Килиан Мбапе е поставен под въпрос след като има проблем в прасеца. 

Франция няма загуба в последните си 15 мача за Световна купа. Украйна има 4 поредни равенства. И двата тима имат проблеми - Франция в атака, а Украйна в защита, като се очаква сравнително равностоен двубой.

Прогноза: Украйна - Франция 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Франция (Дидие Дешан)
 
Лорис
   
Варан
Кимпембе
Дюбоа
Дин
Рабио
Погба
Гризман
Коман
Бензема
Марсиал
Ярмоленко
Яремчук
Малиновски
Собол
Шапаренко
Сидорчук
Караваев
Миколенко
Матвиенко
Забарни
   
Пятов
 
Украйна (Олександър Петраков)

Обоснована прогноза: Украйна - Франция 1:2

  Сподели
330