Бразилия с реми срещу Еквадор (видео)


FUTBOL-TV

Бразилия с реми срещу Еквадор (видео)

Бразилия стигна само до 1:1 срещу Еквадор в мач от груповата фаза на Копа Америка. Въпреки това "златистите"  финишираха на първото място в поток Б и се класираха на 1/4-финалите.

“Селесао" си бяха осигурили участие в плейофите и селекционерът Тите даде почивка на някои от звездите начело с Неймар, който изгледа двубоя от трибуните на празния стадион “Олимпико Педро Лудовико".  Еквадор пък бе без Дамян Диас, който даде положителна проба за коронавирус - ден преди мача. Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо така и не се появи в игра и остана на пейката.

Пред Габриел Барбоса се откри отлична възможност в 20-ата минута, но ударът му бе отразен от Галиндес. Бразилия поведе с 1:0 в 37-ата минута, когато Евертон центрира от корнер в наказателното поле на Еквадор, където Едер Милитао стреля с глава и вкара топката във вратата на Ернан Галиндес.

След паузата Еквадор стигна до изравнително попадение в 63-ата минута. Анхел Меня беше изведен очи в очи срещу Алисон Бекер и без подготовка стреля неспасяемо с десния крак за 1:1.

Еквадорците имаха голяма доза късмет, за да продължат напред в турнира, тъй като Перу се наложи с 1:0 срещу Венецуела в другия мач от групата. Единственото попадение в мача отбеляза Карийо в 48-ата минута, но то се оказа достатъчно. Така в 1/4-финалите на Копа Америка продължават Бразилия, Еквадор, Перу и Колумбия, които очакват своите съперници.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
152