Десподов: Не можем да излезем и да бием Франция с 5:0


FUTBOL-TV

Десподов: Не можем да излезем и да бием Франция с 5:0

Българският национал Кирил Десподов заяви, че с повече работа нещата в отбора може да се подобрят. Атакуващият футболист коментира пред медиите изиграните контроли срещу Словакия, Русия и Франция след завръщането на националите на родна земя.

"Бяха добри три проверки за отбора, за всички млади момчета. Лично моето представяне няма смисъл да го коментирам. Мисля, че се представихме добре. За мен е чест и голяма отговорност да бъда капитан на националния отбор в мача с Русия. Каквото се изисква от мен, аз го давам“, смята Десподов.

"Има много неща, които трябва да подобрим, но с работа и желание ще се оправят нещата. Определено са по-добре нещата на терена“, добави той.

"Треньорът се справя чудесно, позитивен е и има добра комуникация с всички играчи, държи се коректно. Това е пътят. Трябва време, но лошото е, че имаме малко тренировки заедно преди мачовете. С работа и желание обаче мисля, че ще имаме успехи. Още повече, че играта в защита се подобри значително. Не можем да излезем и да бием Франция с 5:0", каза още Кирил Десподов.

  Сподели
177