Франция също ще се поздрави с победа срещу България


FUTBOL-TV

Франция също ще се поздрави с победа срещу България

Франция - България
Стадион: "Стад дьо Франс", Сен Дени
Дата: 08.06.2021 г.
Час: 22:10 ч.
Съдия:


България гостува на Франция на "Стад дьо Франс" в контролна среща преди старта на Европейското първенство. За предстоящия футболен форум - "петлите" влизат в ролята на фаворити и ще искат добре да загреят, докато "трикольорите" ще гледат по телевизията. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е, че до изненада трудно може да се стигне - знак 1.

Селекционерът на България Ясен Петров има още един проблем преди мача. Аут за визитата във Франция е и халфът Кристиян Малинов, който получи контузия в мача срещу Русия - преди броени дни. Това е доста неприятна новина, тъй като роденият в град Петрич футболист бе гласен за титуляр в този двубой. Неговото място в центъра на терена вероятно ще заеме Ивайло Чочев.

Ясен Петров ще направи няколко рокади, в сравнение с двубоя срещу Русия. Не е изключено тимът да излезе с доста сходен стартов състав с този от първата ни контрола - срещу Словакия. Все пак на вратата вероятно ще пази Николай Михайлов, който е най-опитен от всички, които в групата за контролите. Мястото му обаче не е сигурно, тъй като с отлични изяви се отчетоха Георги Георгиев и Иван Караджов в двубоя срещу Сборная.

"Срещу Франция ще има промени, ще влязат и по-свежи хора. Ще бъде поредният труден мач", завърши националният селекционер", заяви Пловдивския Джанини след загубата от Русия преди дни.

Франция ще бъде без двама от основните си футболисти в контролата с България. Според "Екип" в мача участие няма да вземат Люка Ернандес и Кингсли Коман.

Защитникът е с натъртено коляно, докато фланговият нападател има мускулни проблеми. Очаква се двамата футболисти на Байерн Мюнхен да бъдат възстановени напълно за откриващия двубой на "петлите" на Европейското първенство срещу Германия на 15 юни в баварската столица. Очаква се Франция да играе с най-доброто, но не е изключено в даден момент от мача да се пестят сили.

 

ПРОГНОЗА: ФРАНЦИЯ - БЪЛГАРИЯ 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
330