Ясен Петров: Срещу Франция ще играят по-свежи играчи


FUTBOL-TV

Ясен Петров: Срещу Франция ще играят по-свежи играчи

Националният селекционер на България Ясен Петров заяви след загубата от Русия, че не може да бъде недоволен от футболистите, които са се старали и са вложили много усилия.

"Не мога да бъда недоволен от старанието на нашите футболисти срещу един много сериозен противник“, сподели Петров.

"За съжаление не издържахме. Не съм погледнал положението, но за съжаление допуснахме една грешка. Ние имахме своите шансове Бяхме на косъм да поведен първи в резултата. Футболистите се стараха, вложиха много усилия и не мога да бъда недоволен от тях. Футболистите на Русия в защита са изключителни силни. На нас не ни достигна последния пас. Пред Доминик Янков имаше една възможност. Атанас Илиев изпусна златен шанс след хубав пас. Не успяхме да се възползваме от скоростта на Десподов.“

"Беше истинска битка. Отговорихме на темпото на руския отбор, който е много мощен физически. Не им позволихме да създадат почти никаква голова възможност от статично положение. Смятам, че има развитие. Срещу Франция ще влязат по-свежи хора. Франция имаше шест дни за почивка. Ще бъде поредният труден мач. Съдията? Аз по принцип не коментирам съдийството“, каза още Ясен Петров.

  Сподели
259