Русия ще се поздрави с успех над България преди Европейското


FUTBOL-TV

Русия ще се поздрави с успех над България преди Европейското

Русия - България
Стадион: "ВТБ Арена", Москва
Дата: 05.06.2021 г.
Час: 18:00 ч.
Съдия:


България гостува на Русия в Москва в приятелска среща, която е част от подготовата на Сборная за Европейското първенство. За "трикольорите" двубоят е повече за престиж и евентуално за шанс за изява на играчи с по-малко опит. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 1.

Десният защитник на България Иван Турицов се размина с контузия от мача със Словакия от преди два дни. Бранителят на ЦСКА пострада при сблъсък в проверката със словаците. Турицов направи възстановяване с останалите титуляри след от равенството 1:1. Все пак не е изключено той да остане резерва и да бъде запазен за последната контрола срещу Франция, която е на 8-ми. Не е изключено Ясен Петров да реши да го ползва, но като резерва.

Пловдивския Джанини е останал много доволен от отбора от последния мач. Не е изключено в тима да няма много промени. Една от тях ще е свързана с включването като титуляр на Кристиян Малинов. Очакваше се, че футболиста на на белгийския Льовен ще е титуляр още срещу Словакия, но той се появи като резерва. Не е изключено това да е било тактически ход, с цел да бъде съхранен за двубоите срещу по-силни съперници, каквито са Русия и Франция.

Другата промяна вероятно ще е свързана с вратарския пост. Даниел Наумов не впечатли особено в мача със Словакия, а сега се очаква да седне на пейката за сметка на далеч по-опитния Николай Михайлов. Последният вероятно ще е титуляр и срещу Франция след броени дни.

Президентът на БФС Борислав Михайлов ще посети националния тим на България в контролата с Русия. Той е получил специална покана от президента на руската федерация Александър Дюков, който от миналия април е член на Изпълкома на УЕФА, където Михайлов има осем дългогодишен стаж. Както е известно, Софийският градски съд върна бившия вратар начело на футболната федерация. Решението на съдия Владимир Въков отмени отказа на Агенцията по вписванията отпреди по-малко от месец да впише бившия капитана на "лъвовете" отново като президент на БФС. Последният мач, който Боби Михайлов гледа на живо бе позорната загуба от Англия с 0:6 - двубой, който бе съпроводен с расистки скандал от страна на родните фенове.

Защитниците на руския национален отбор Марио Фернандес и Иля Самошников, както и полузащитникът Денис Черишев може би няма да вземат участие в мача. За последните двама има някаква надежда, че може и да се появят, но Фернандес ще бъде пазен за Европейското, тъй като има лека контузия и Станислав Черчесов не иска да рискува с него.

 

ПРОГНОЗА: РУСИЯ - БЪЛГАРИЯ 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
368