Русия ще надвие Словакия на гости


И. Ангелов

Русия ще надвие Словакия на гости

Словакия - Русия
Стадион: Антона Малатинскехо
Дата: 30.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Словакия стартира пътя към квалификациите за Световната купа с две равенства и то срещу аутсайдерите в групата - Кипър и Малта. 

Русия заема първото място в групата и е фаворитът за прогрес. През уикенда гостите надвиха Словения с 2:1, и до тук в двете срещи руснаците вкараха 5 пъти, а Артем Дзюба изглежда в прекрасна форма в нападението. За 3:1 над Малта той вкара и асистира, а в успеха над Словения той реализира и двата гола.

Русия отбеляза огромно подобрение във формата си след като завърши 2020-та година с две загуби - 3:2 от Турция, последвано от унизително 5:0 от Сърбия.

Забележителните личности в лагера на домакините са Милан Шкриниар от Интер и Юрай Куцка от Парма, но двамата надали ще се противопоставят успешно на високата класа на всички позиции при гостите.

Последната среща между тези два отбора в Словакия бе през 2011-та година, когато Русия победи с 1:0. Последната среща изобщо бе в Русия през 2016 г., когато руснаците загубиха с 2:1. В момента формата е на страна на гостите, които са определени за фаворити от букмейкърите.

Прогноза: Словакия - Русия 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Русия (Станислав Черчезов)
 
Шунин
   
Семенов
Джикия
Кудряшов
Фернандеш
Кузяев
Оздоев
Головин
Жирков
Жемалетдинов
Дзюба
Дурис
Мак
Суслов
Грегус
Куцка
Ханко
Хрошовски
Кошелник
Шкриниар
Валиент
   
Куциак
 
Словакия (Стефан Таркович)

Обоснована прогноза: Словакия - Русия 1:2

  Сподели
361