Германия ще бие в Румъния


И. Ангелов

Германия ще бие в Румъния

Румъния - Германия
Стадион: Арена Национала, Букурещ
Дата: 28.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Румъния тръгна добре срещу Северна Македония на старта на квалификациите за Световната купа, но след като поведе с 2:0 тимът спря да играе и допусна изравняване, преди да намери отново вратата в самия край за да започне с 3:2 по правилния начин.

Германия започна много агресивно срещу Исландия през седмицата и за 10 минути реши срещата си като поведе уверено с 2:0 и съкруши духа на противника. В крайна сметка успехът бе с 3:0 и началото на края на Йоахим Льов бе подобаващо, след като той обяви напускането на националния отбор в края на Европейското първенство.

Очаква се да видим непроменен състав при домакините като след последния двубой няма появили се контузени имена. 

В Германия изненадващо видяхме Емре Джан на левия бек срещу Исландия, като той може да бъде заменен от типичния човек на позицията Филип Макс тук. Тони Кроос напусна отбора с контузия, докато Зюле и Госенс са поставени под въпрос.

Германия има 12 победи в последните 14 срещи за Световно. В тях тимът вкара и поне по 2 гола на противниците си. Румъния няма загуба в 4 поредни мача, като миналата година прегази и Норвегия с Ерлинг Холанд с 3:0. Разликата в класите на всяка позиция тук обаче ще се прояви.

Прогноза: Румъния - Германия 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Германия (Йоахим Льов)
 
Нойер
   
Гинтер
Рудигер
Клостерман
Макс
Горецка
Кимих
Гюндоган
Хаверц
Вернер
Гнабри
Кешеру
Коман
Хаджи
Ман
Станциу
Марин
Банку
Попеску
Тоска
Кирикеш
   
Нита
 
Румъния (Мирел Радой)

Обоснована прогноза: Румъния - Германия 0:2

  Сподели
230