Италия ще реши групата срещу Босна и Херцеговина


И. Ангелов

Италия ще реши групата срещу Босна и Херцеговина

Босна и Херцеговина - Италия
Стадион: Грбавица
Дата: 18.11.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Босна и Херцеговина се намира на дъното на първа група на Лига на нациите, и не може да направи нищо за да подобри класирането си, за разлика от всеки друг от трите останали отбора, който може да заеме първото място в края на кръга. Домакините загубиха 3 от 5-те кръга, но задържаха Италия до 1:1 наскоро, което при повторение може да лиши гостите от финали, а победител от Полша и Нидерландия да продължи напред.

Италия трябва да направи същия резултат като Нидерландия за да продължи, което означава, че и равенство може да уреди прогреса, но под условия и другата среща да завърши при равен. Огромен бонус за гостите е факта, че звездата на Босна Един Джеко няма да участва.

Освен Джеко, Джасмин Бурич и Ермедин Демирович се оттеглиха от състава на домакините. Анел Ахмедходжич се завръща от наказание и може да играе в защитата. Аут са още Хасич, Туркес, Зейкович, Хайрадинович и Хаджиахметович.

Италия има прекалено много проблеми с липсващи играчи. С проблеми липсват Имобиле, Бираджи, Кастровили, Пелегрини, Кристанте, Киеза, Галярдини, Бонучи, Капуто, Спинадзола, Огбона и Кришито. Поне Данило Д'Амброзио се завръща от наказание и ще може да се включи след като пропусна последната среща. Доменико Берарди се появи срещу Полша в победата с 2:0 и вкара, което може да му донесе титулярно място.

Въпреки многото проблеми, разликата в класите на двата отбора остава очевидна.

Прогноза: Босна и Херцеговина - Италия 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Италия (Роберто Манчини)
 
Донарума
   
Асерби
Бастони
Д'Амброзио
Емерсон
Барела
Жоржиньо
Локатели
Берарди
Белоти
Инсине
Ходжич
Крунич
Гожак
Виска
Цимирот
Пянич
Колашинац
Ципетич
Саниканин
Хаджикадунич
   
Сехич
 
Босна (Душан Байевич)

Обоснована прогноза: Босна - Италия 0:2

  Сподели
251