Кристиян Малинов: За мен е по-лесно да играя през три дни


FUTBOL-TV

Кристиян Малинов: За мен е по-лесно да играя през три дни

Халфът на българския национален отбор Кристиян Малинов обяви преди утрешния мач срещу Уелс от Лигата на нациите, че тимът е "заспивал" в определени ситуации. Поне така той си обяснява серията от загуби.

"Всички осъзнаваме какво изпуснахме срещу Унгария. Идва нов мач, излизаме за победа. Играта като игра беше добре. Но головете, които допуснахме бяха леки срещу Унгария. Това ни лиши от шанса да отидем на европейско", заяви той.

"Когато сме на терена, винаги сме концентрирани. Играем за България. Физическото и психическото изразходстване срещу Унгария бе много. В този мач всички дадоха 100% от това, което могат. Трудно ще се върнем към настройката от този двубой", добави той.

"Загубата тежи на самочувствие на футболистите. Всеки ден тренираме, мъчим се да се подобряваме. Пред гола, не знам дали ще дължи на много напрежение. Но като играе, стигаме до положения, но не можем да ги реализираме. За допуснатите голове - може би подценяване, недоглеждане, заспиване...", каза Малинов.

"Дерменджиев е треньор, който иска да играем футбол. Той иска да играем за честта на България. Той е добър треньор. За момента сме в такава ситуация... на това се дължи поредицата от загуби", добави той.

"За мен е по-лесно да играя през три дни. Чувствам се по-добре. Когато има тежки мачове в националния отбор. За това сме и 24-25 човека в отбора", добави халфът.

  Сподели
135