Нидерландия ще надиграе и Италия


И. Ангелов

Нидерландия ще надиграе и Италия

Нидерландия - Италия
Стадион: Амстердам АренА
Дата: 07.09.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Нидерландия се пребори за успех с 1:0 в първия кръг от Лига на нациите когато срещна Полша, като решаващ се оказа голът на Стивън Бергвайн след час игра на "Амстердам Арена". В срещата обаче домакините доминираха тотално и почти не позволиха на противника да играе. 

Междувременно, Италия избегна загуба когато губеше с 1 гол от Босна и Херцеговина, като се върна до 1:1. Роберто Манчини може би трябва да помисли и за промени в състава си, след като сега излиза срещу много по-голям съперник.

Откъм състави, при домакините нови липсващи имена няма след последната среща. Опция в нападение е Люк де Йонг, който може да замени Куинси Промес и да измести Мемфис Депай на фланга. Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Дони ван де Бек не бе използван в последния мач.

При гостите Джорджио Киелини изненадващо не получи място в тима в последния мач, а Манчини се оправда, че това е било грешка и го е забравил. Така се очаква бранителят да играе тук. Бернардески е контузен за тима, а в нападение Имобиле и Дзаниоло може да се появят на местата на Белоти и Чиеса след последния мач.

В тази среща ще видим два отбора с подобен стил, но проектът на домакините изглежда по-напреднал. Манчини все още има въпроси да решава в постройката си, поради което се предвижда успех на холандците.

Прогноза: Нидерландия - Италия 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Италия (Роберто Манчини)
 
Донарума
   
Бонучи
Киелини
Флоренци
Бираджи
Пелегрини
Сенси
Барела
Дзаниоло
Имобиле
Инсине
Депай
Йонг
Бергвайн
Вайналдум
Роон
Йонг
Аке
Хатебур
Дайк
Фелтман
   
Силесен
 
Нидерландия (Дуайт Лодевегс)

Обоснована прогноза: Нидерландия - Италия 2:1

  Сподели
166