Лебьоф: Марсиал ще измести Гризман за Франция


И. Ангелов

Лебьоф: Марсиал ще измести Гризман за Франция

Франк Лебьоф даде мнението си за нападението на френския национален отбор, където залязващата звезда на Антоан Гризман може да бъде заместена от изгряващата форма на Антони Марсиал, който в момента според легендата показва повече от носителя на Световната купа от последното първенство. На най-големия футболен форум през 2018 година Марсиал не попадна във френския национал поради непостоянната си форма за Манчестър Юнайтед, но в момента 24-годишният намира формата си, докато Гризман показва влошаване след трансфера си в Барселона.

Марсиал стигна до 19 гола през кампанията, включително намери първия си хетрик в кариерата си в последния мач, докато Гризман има 14 попадения в дебютна кампания с Барселона, която се категоризира като не особено блестяща.

Носителят на Световната купа от 1998-ма, Лебьоф, каза пред ESPN: "Е, Марсиал има голям шанс да попадне в отбора ако продължи така, и аз съм сигурен, че Дидие Дешан мисли за него. 

"Вярно е, че с проблемите, които има Гризман сега в Барселона, и с остаряването на Жиру, има ясна възможност Антони Марсиал не само да попадне в отбора, но и да е титуляр. Ако той е постоянен, със сигурност ще попадне в тима. Той вече е играл за национала и това ще се случи отново."

Марсиал има 18 мача с националната фланелка, но само 1 гол до момента.

  Сподели
163