Неймар се контузи, а Бразилия и Нигерия не излъчиха победител


FUTBOL-TV

Неймар се контузи, а Бразилия и Нигерия не излъчиха победител

Бразилия и Нигерия не излъчиха победител, завършвайки наравно 1:1 в приятелска среща, която се игра на националния стадион в Сингапур. Така “Селесао" продължава да няма победа в контролите си след своя триумф на Копа Америка през това лято.

След малко повече от десет минути игра звездата на Селесао Неймар получи контузия на лявото си бедро и беше заменен от Филипе Коутиньо. Тепърва ще става ясно колко време Ней няма да е на разположение на ПСЖ. В 35-ата минута “суперорлите" стигнаха до гол. Джо Арибо премина през противниковата защита и прати топката в тяхната мрежа. Веднага след почивката бразилците успяха да изравнят. Тогава след изпълнение на корнер Маркиньос с глава нацели напречната греда, но Каземиро беше на точното място, за да се разпише с добавка.

В 60-ата минута отново напречната греда спря халфа от втория му гол в мача след негов удар с глава, а като за капак на всичко стражът на Нигерия се контузи и също бе заменен принудително. До края на срещата нямаше сериозни положения за гол и така тя завърши при резултат 1:1. 

  Сподели
182