Англия си свърши работата срещу България (снимки + видео)


FUTBOL-TV

Англия си свърши работата срещу България (снимки + видео)

Англия се наложи над България с 4:0 на "Уембли" в европейска квалификация. "Трите лъва" бяха по-активни и заслужено стигнаха до успеха. "Трикольорите" от своя страна могат да съжаляват, тъй като са с основна вина за три от попаденията в срещата.

Капитанът Хари Кейн беше точен първо в 24-ата минута след невероятен подарък на Пламен Илиев. Вратарят на Лудогорец опита да подаде на Божиков, но пресата на англичаните даде резултат - Стърлинг отне и намери непокрития Кейн - 1:0.

Малко след почививката Рашфорд бе фаулиран в наказателното поле от Бодуров, като ситуацията бе 50:50, но реферът без да се колебае посочи бялата точка. Кейн без проблеми се разписа за 2:0. В 54-ата минута класикта бе факт.  Рашфорд намери Кейн, който центрира към връхлитащия Стърлинг, а той на празна се разписа без проблеми.

В 72-ата минута Англия вкара и четвърти гол - втори от дузпа. Резервата Кристиян Димитров първо се подхлъзна, а след това извърши глупаво нарушение срещу Кейн. Голмайсторът бе точен за трети път, оформяйки своя хеттрик и крайния резултат в срещата.




  Сподели
323