Ще успеят ли сърбите да се отърсят от загубата?


П. Пенков

Ще успеят ли сърбите да се отърсят от загубата?

Италия - Сърбия
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 12.10.2010
Час: 21:50
Съдия: Крейг Томпсън (Шотландия)


Отборът на Италия воден от Чезаре Прандели не започна по особено вълнуваш и впечатляващ начин, но световните шампиони бяха по постояни в играта си и показаха подобрение след разочароващото им представяне на Световното първенство в Южна АФрика. Равенството 0:0 със Северна Ирландия им осигури първото място в група С с актив от 7 точки след 3 изиграни квалификационни срещи.

Съставът на Прандели със сигурност знае, че трябва да подобри завършаващата фаза на тима преди домакинството им със Сърбия във вторник вечер. Орлите загубиха от Естония у дома в петък и бившия мениджър на Фиорентина предупреди италианските играчи, че трябва да победят сърбите:

"Срещата с Естония направи задачата ни по-трудна, защото ще трябва да търсим задължителна победа. Бих искал да избегнем поражение от Сърбия, но факта, че те загубиха от Естония е признак, че трябва да сме готови за изненади в квалификационния кръг."

Сърбите загубиха с 3:1 от Естония в Белград. Поражението свали белите на 4-та позиция в класирането с 4 точки от 3 мача. Отборът на Владимир Петрович ще се надява да подобри играта си срещу Италия във вторник. Въпреки това, 55-годишният треньор заяви, че неговите играчи са подобрили представянето си. "Това беше голяма изненада за нас и за нашите фенове. Мисля, че можем да покажем класта си срещу Италия и да ограничим грешките си. Оптимист съм за представянето ни срещу италианците."

Даниеле Де Роси е аут от състава на Италия за сблъсъка със Сърбия поради контузия получена по време на тренировъчна занимание. За сметка на това Даниеле Гастало може да получи шанс и да излезе като титуляр.

Треньорът на сърбите - Владимир Петрович вероятно ще се наложи да направи промени в стартовите си 11 след загубата от Естония през мината седмица. Централният защитник Неманя Видич е наказан и вероятно ще бъде заменен от Невен Суботич.

След всичко това най-реалния изход от този двубой е победа за италианците, въпреки че е известен балканския дух, който може да даде криле на Сърбия за чудо в този двубой, но все пак в отбора има много проблеми, които ще си кажат тежката дума.

Прогноза: Италия - Сърбия 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Италия:

24 юни Словакия - Италия 3:2 (СП 2010, Група F)
10 август Италия - Кот д`Ивоар 0:1 (Приятелски мач)
03 септември Естония - Италия 1:2 (Квалификация за Евро 2012)
07 септември Италия - Фарьорски острови 5:0 (Квалификация за Евро 2012)
08 октомври Северна Ирландия - Италия 0:0 (Квалификация за Евро 2012)

Сърбия:

23 юни Австралия - Сърбия 2:1 (СП 2010, Група D)
11 август Сърбия - Гърция 0:1 (Приятелски мач)
03 септември Фарьорски острови - Сърбия 0:3 (Квалификация за Евро 2012)
07 септември Сърбия - Словения 1:1 (Квалификация за Евро 2012)
08 октомври Сърбия - Естония 1:3 (Квалификация за Евро 2012)


Досегашни срещи:

Италия - Сърбия

3 мача
0 победи за Италия
3 равенства
0 победи за Сърбия
Голова Разлика: 3:3


Коефициенти от bet365:
Италия - 1.66
Равен - 3.50
Сърбия - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
169