Бразилия вкара три на Венецуела, но не зачетоха и един


FUTBOL-TV

Бразилия вкара три на Венецуела, но не зачетоха и един

Домакинът на Копа Америка - Бразилия записа незадоволително равенство - 0:0 срещу Венецуела във втория си мач от турнира.

"Селесао" на три пъти прати топката в мрежата на съперника, но попаденията бяха отменени, като на два пъти това стана след намесата на ВАР. Първата ситуация бе пет минути преди почивката. Тогава домакините пратиха топката в мрежата зад Фаринес, но попадението на Роберто Фирмино беше отменено заради нарушение в атака. Неговият колега от Ливърпул - Алисон малко след това успя да предотврати голяма опасност пред вратата си, след като успя да пресече подаване на Мурийо към Рондон.

След час игра Габриел Жезус отблизо успя да прати топката в мрежата след подаване на Фирмино. След намесата на ВАР реферът отсъди засада и двете нули останаха на таблото. В 87-ата минута Бразилия стигна до трети гол, но радостта на Филипе Коутиньо отново се оказа прибързана. При тази намеса на ВАР стана ясно, че голът няма да е зачетен за игра с ръка на Боби Фирмино.

В последната атака Фернандиньо можеше да донесе победата за Бразилия, но малко точност не достигна на удара му с глава след ъглов удар.

  Сподели
439