Роуз призна, че не му е било комфортно сред играчите на Ливърпул


Н. Гавазов

Роуз призна, че не му е било комфортно сред играчите на Ливърпул

Защитникът на Тотнъм Дани Роуз призна, че не му е било комфортно в компанията на играчите на Ливърпул в националния отбор на Англия след финала на Шампионска лига.

Преди десет дни "шпорите" проведоха своя първи финал в престижния европейски клубен турнир, който загубиха от "червените" с 1:0.

Почти веднага след този злополучен мач Роуз и съотборниците му Ерик Дайър, Деле Али и Хари Кейн се отправиха на лагер-сбор в националния отбор, където отново ще се срещнат  с Трент Александър-Арнолд, Джо Гомес и Джордан Хендерсън.

Дани признава, че никак не му е било лесно отново да види тези лица след загубения финал в Шампионска лига.

"Не е разочарование да дойдеш и да играеш за твоя национален отбор. Но това, което малко те съсипва е след загубата във финала да се окажеш в същия лагер  с играчите на Ливърпул. Това всеки ден ти напомня, че ти си загубил финала.

Това беше уникално преживяване за мен. Никога преди не съм го изпитвал. Определено бях уморен след дългия сезон с моя клуб и пътуването до националния отбор не помогна.

Но както казах, поканата от  националния отбор  винаги е страхотно нещо. Винаги се радвам и приветствам когато това се случва", заяви Роуз.

  Сподели
530