Кен: Тук съм да чупя рекорди


И. Ангелов

Кен: Тук съм да чупя рекорди

Тинейджърът от Италия Мойзе Кен обяви, че е готов да покорява рекорди след първия си гол за националния отбор. Той благодари на съотборника му от Ювентус Кристиано Роналдо за помощта, която му е давал в клубния тим. Във вчерашната среща с Финландия 19-годишният Кен стана най-младият реализатор на Италия от 1958-ма година.

"Аз винаги се опитвам да съм готов и да тренирам регулярно за да съм подготвен когато дойде такъв момент. Този рекорд не само ме прави щастлив - Аз намирам допълнителна мотивация да работя здраво. Има много рекорди пред мен, и имам намерение да ги подобря.

"Когато ми се обадиха аз бях надъхан, въодушевен, щастлив, нетърпелив да покажа какво мога. Имобиле ми даде страхотна асистенция и благодарение на него и целия отбор аз успях да вкарам. Където и да ме постави треньорът аз ще съм щастлив да играя. Аз видях пространството там и се придвижих. Голът беше голяма сензация и страхотен момент за мен.

"Очевидно да тренирам с колегите от Ювентус, включително Кристиано Роналдо, не ми оставя шанс освен да се уча и подобрявам всеки ден."

  Сподели
396