Боатенг: Мога да играя на най-високо ниво


Н. Гавазов

Боатенг: Мога да играя на най-високо ниво

Защитникът на Байерн Мюнхен Жером  Боатенг коментира решението на старши- треньора на германския национален отбор Йоахим Лов да не го вика повече  в националния отбор.

"Старши-треньорът Йоахим Льов ми каза в честен разговор, че вече не съм част от германския национален отбор. Той иска да даде шанс на младите играчи и да подобри тима  във връзка с предстоящите турнири.

Аз съм тъжен от тази новина, защото винаги е било важно за мен да представям Германия на международната сцена. Въпреки това, аз уважавам решението на треньора за нов курс за развитие на екипа. Аз също бях млад и се качих в състава, състезавайки се с възрастовите играчи. Лично аз съм убеден, че мога да продължа да работя на най-високо ниво и ще продължа да демонстрирам това в бъдеще.

Винаги с удоволствие ще помня времето в националния отбор. Винаги съм се гордеел с възможността да играя с фланелката на германския национален отбор и никога няма да забравя лятото на 2014 година. Въпреки това искам още един път да играя за националния отбор на раздяла. Успех на германския национален отбор в бъдеще!",  пише Боатенг  на страницата си в Twitter.

  Сподели
402