Капело: Напрежението е част от работата ми


П. Пенков

Капело: Напрежението е част от работата ми

Мениджърът на английският национален отбор по футбол Фабио Капело настоя, че напрежението, което му се оказва още от преди началото на Световното първенство в Южна Африка, е нещо напълно нормално за неговия пост и е част от задълженията му. Италианецът сподели, че има известен опит как да се справя с подобни ситуации и заяви, че напрежението ще си отиде само, когато Трите лъва постигнат значим успех.

"Не, това не е най-лошата ситуация, в която съм изпадал. Случвало ми се е два или три пъти. Един път в Милан, един път в Реал Мадрид и сега," сподели Капело пред журналисти преди срещата с България, която е първа за двата тима от квалификационната фаза за Европейското първенство през 2012 година.

"Надявам се, че благодарение на това напрежение да покажа най-доброто от себе си, както обикновено ми се е случвало. Помня какво журналистите писаха за мен преди кратък период от време. Но съм задължение да живея с това напрежение, все пак това е част от работата ми. Това е моят отбор. Загубхме среща по време на Мондиала след голяма грешка на съдията. Много се изказаха по тази ситуация, но аз живея с нея," добави Капело.

  Сподели
147