Лопетеги: Не съжалявам, че напуснах националния на Испания


Н. Гавазов

Лопетеги: Не съжалявам, че напуснах националния на Испания

Старши-треньорът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги заяви, че не съжалява за напускането на националния отбор на Испания. Напомняме, че 52 -годишният специалист класира Ла Фурия за финалите на Мондиал 2018, но малко преди старта на състезанието бе уволнен, след като стана ясно, че се е съгласил да води Реал Мадрид.

"Не съжалявам за взетото решение и бих го направил отново. Не се безпокоя от разговорите на тема национален отбор. Напълно съм щастлив да тренирам  Реал Мадрид, изправен съм пред страхотно предизвикателство. Желая на Испания, Луис Енрике и на целия испански футбол всичко най-добро. Аз съм фен на националния отбор на Испания. Мисля, че постъпих правилно, казвайки "да" на Реал Мадрид.

Не искам да се връщам назад и да обяснявам отново защо стана така. Случилото се не може да се промени. Всеки направи каквото смяташе, че трябва, но аз не  можех да откажа на Реал.

Нямам съмнения в моя отбор. Началото е добро и всичко върви както трябва. Не говорих с Кристиано преди да напусне, тъй като той вече бе взел решение да си тръгне. Ние обаче разполагаме с много силен тим, който може да се бори за трофеи", заяви Лопетеги.

  Сподели
490