Костакурта: Анчелоти е в Рим, но не за преговори с Италия


И. Ангелов

Костакурта: Анчелоти е в Рим, но не за преговори с Италия

Бившият бос на Челси Карло Анчелоти, който се свързва с поемане на националния отбор на Италия или клубния Арсенал след напускането на Арсен Венгер, наистина се намира в Рим и е имал среща с хора от високи постове, но това не е било по повод поемането на националния отбор. Вице-президентът на Италианската футболна федерация Алесандро Костакурта разкри, че се е срещал с Анчелоти заедно с председателя Роберто Фабричини, но поради съвпадение на хотелите, в които са отседнали:

"Ние уважаваме правилата. Говорихме за нещо съвсем различно с Анчелоти," започна Костакурта пред Sky Sport 24. 

"Карло е в Рим по лични причини. Той е избрал хотелът, в който аз отсядам винаги и ние се срещнахме там. Ние сме говорили за скамейката на "Адзурите". Ние само се шегувахме с тази възможност. Нямаше как да говорим за плановете и финансовата част.

"Тъй като ние уважаваме правилата, ние говорихме за други неща. Вярно е, че има и опция, в която виждаме Карло, както и други имена, за националния отбор, но правилата са ясни и трябва да ги следваме. Трябва хората да са свободни за това на първо място. Не можем да приближим хора с договори.

"Ще има среща. Мога да потвърдя, че на 20-ти май ще се избере националния селекционер."

  Сподели
132