Капело: Готов съм да постигна успех с Англия


Н. Гавазов

Капело: Готов съм да постигна успех с Англия

Старши треньорът на националния отбор на Англия Фабио Капело коментира решението на Футболната асоциация да продължи договора му до 2012 година. Както е известно, до това се стигна след няколкодневни консултации между страните и в крайна сметка, решението на ФА бе обявено днес лично от президентът на Асоциацията Сър Ричардс.

„Аз съм готов да постигна успех с националния отбор на Англия и да го направя силен както никога до сега. Сър Ричардс ми позвъни и каза, че всички желаят аз да остана. Аз обясних от своя страна, че в бъдещата ни работа е много важно да бъде използвано разочарованието като качество на нашата мотивация", заяви веднага след обявяването на решението Капело.

„Искам да уверя нашите запалянковци, че аз съм напълно съсредоточен на предстоящите квалификационни мачове и ще започнем с приятелски мач през август с Унгария. Ще вуведем нови играчи, които ще дадат на отбора нужната енергия. Аз ще използвам своя опит, за да придвижа националния отбор на Англия напред. Горд съм да бъда треньор на „Трите лъва" - това значи много за мен и искам да се поздравим с успех", завърши Фабио Капело.

 

  Сподели
130