Кек: С вас, руснаците ще се срещаме отново


Н. Гавазов

Кек: С вас, руснаците ще се срещаме отново

Старши треньорът на националния отбор на Словения Матияж Кек коментира поражението от Англия с 0:1 и отпадането на тима от Световното първенство по футбол. Той не пропусна да се заяде и с кореспондент на Комсомольская правда , заявявайки, че отново ще се срещне с руснаците, намеквайки за отстраняването на Русия в баражите за Мондиал 2010.

"Ние вече сме национални герои след като се класирахме за Световното първенство. Замислете се само - ние сме малка нация, най-малката, която е представена на турнира! И мисля, че се представихме достойно. Да, англичаните играха наистина много силно. Но независимо от това, можехме да завършим наравно с тях и да ги изхвърлим както направихме с вас. Накарахме ги да треперят до последно. Пак ще повторя обаче - Англия е най-силният отбор на Световното и за мен те ще достигнат до финал. Аз и ще ги поддържам до края на шампионата", заяви Кек пред Комсомольская правда .

"Дали си спомням често за мача с Русия? Сега не, вече не. И вас ще ви помоля да не си го спомняте този мач. Но ви уверявам, ние с вас, руснаците ще се срещаме отново", цитира думите на специалиста Комсомольская правда.

 

  Сподели
137