Лампард: Световното започва наново


Н. Гавазов

Лампард: Световното започва наново

Полузащитникът на националния отбор на Англия Франк Лампард не е особено притеснен, че "Трите лъва" се класираха втори в своята група С на Световното първенство по футбол, съобщава новината Eurosport. Според футболиста, никой не може да избира своите бъдещи съперници, а второто място е позволило на него и съотборниците му да имат един ден повече за подготовка.

"Мен малко ме интересува, че сме втори в групата си. Ти не може да избираш своите бъдещи съперници. Второто място е всъщност преимущество за нас, тъй като сега имаме един ден повече за подготовка", коментира Лампард.

"Това, което показахме в срещата си със словенците ни дава добра основа да продължим уверено напред. Често се оказва, че отборът, който започва лошо шампионата, по-късно се разиграва и играта му потръгва. Ние трябва да следваме този модел и да се стараем да усъвършенстваме играта си във всеки мач. За всички Световното първенство започва наново, защото всеки един мач е на елиминации и може да излетиш"' завършва полузащитникът на Челси и Англия.

 

  Сподели
156