Дел Боске: Искам мачът срещу Чили да не е най-важен в кариерата ми


Н. Гавазов

Дел Боске: Искам мачът срещу Чили да не е най-важен в кариерата ми

Старши треньорът на националния отбор на Испания Висенте дел Боске изрази надежда, че днешния мач срещу националния отбор на Чили няма да се превърне в най-важния за неговата кариера, съобщава Marca . Той определи и най-силните оръжия на днешните си съперници - пресирането и контраатаката.

"Последният мач се явява винаги най-важен за старши треньора. В течение на цялата ми кариера като треньор аз съм имал много ключови игри. Искам, а и се надявам, че мачът с Чили няма да се превърне в най-важен за мен и на Световното първенство ни очакват още много важни мачове", цитира изданието думите на Боске.

"Мисля, че мачът с тях ще е равностоен. И двата тима ще атакуват, така че играта ще бъде открита. Съставът на Чили има две страшни оръжия - пресирането на противника и контраатаката. Те вършат тези неща много добре, но се надявам да не злоупотребяват срещу нас", продължава наставникът на иберийците.

"Искам още един път да подчертая, че ние не сме фаворити. Никога не съм казвал, че пристигаме тук, за да спечелим Купата", завършва Боске.

 

  Сподели
164