Евра: Съчувствам на страданията на френския народ


Н. Гавазов

Евра: Съчувствам на страданията на френския народ

Капитанът на френския национален отбор Патрис Евра, който бе свален от поста си преди последния мач на тима срещу Южна Африка, бе разочарован от представянето на Франция на Световното първенство, както и от това, че в понеделник старши треньорът Доменек му е забранил да се яви на пресконференцията. Както е известно, снощи „трикольорите" загубиха с 1:2 от домакините ЮАР и отпаднаха от груповата фаза на Мондиала.

„Прекалено много съчувствам на страданията на френския народ, за да се откажа от всичко. През седмицата ще дам интервю и ще направя пресконференция. Хората трябва да знаят какво се случи и как се стигна до този момент", заяви Евра пред микрофоните на TF1.

„Исках в понеделник да се явя на пресконференция и да поднеса своите извинения на всички, но не ми разрешиха. Не бях и на терена срещу Южна Африка без причина. Аз не съм лъжец, аз съм човек, така че аз няма да лъжа. Боли ме, наистина ме боли за всичко. Няма да крия нищо и ще говоря само истината. Ние трябва да обясним на хората какво се случи, но не е сега моментът за това. Те ще разберат какво се случи съвсем скоро - през следващата седмица", завършва защитникът на френския национален отбор.

 

  Сподели
143