Французите отказаха да тренират след жесток скандал (видео)


Т. Михайлов

Французите отказаха да тренират след жесток скандал (видео)

Ситуацията в лагера на Франция излиза извън контрол. Днешната тренировка на тима така и не се проведе след серия скандали, най-сериозният от които между капитана Патрис Евра и кондиционния треньор Роберт Дюверн. При тази ситуация се наложи намесата на треньора Раймон Доменек, за да не се стигне до физически сблъсък.

Журналисти от “Екип” първи станали свидетели на грозната картина. Играчите се събрали за започването на тренировката, когато започва скандалът. В последствие Дюверн си изхвърлил акредитацията видимо изнервен. Футболистите пък напуснали игрището и се върнали в автобуса.

В момента се коментира, че дори участието на Франция в последния мач срещу домакина ЮАР не е сигурно. В последствие от грандиозния скандал директорът на Френската федерация Жан-Луй Валентин заявил, че възнамерява да си подаде оставката и да се върне в Париж.

“Аз съм огорчен. Това е скандал, който ще опетни Федерацията, отбора и цяла Франция”, заявил Валентин. Малко по-късно в интернет се появи видео от скандала между Евра и Дюверн, което може да видите тук .

  Сподели
142