Представянето на Англия е позор, казал нахлулият фен


Н. Гавазов

Представянето на Англия е позор, казал нахлулият фен

Британският таблоид Sunday Mirror идентифицира и взе интервю от запалянкото на Англия, който нахлу в съблекалнята на отбора след разочароващото равенство 0:0 срещу Алжир в мача от втория кръг на груповата фаза на Световното първенство по футбол. Както е известно, полицията в Кейп Таун започна разследване на инцидента, а от ФИФА обявиха, че ще затегнат мерките за сигурност на стадионите.

32-годишният Павлос Джоузеф обясни, че е стигнал случайно до съблекалнята на Англия при търсене на тоалетна в тунела на стадион "Грийн Пойнт". Той бил упътен от стюард, но се объркал и се озовал в съблекалнята, където били Дейвид Бекъм и голият Джо Коул.

"Изведнъж чух Дейвид да говори. Той бе и първият човек, когото видях. Огледах се и замръзнах. Не можах да повярвам къде се намирам. В съблекалнята цареше мъртва тишина. Играчите ме гледаха и сякаш бяха шокирани. Никой не помръдваше. Всичко беше някак нереално, като на филм. Бекъм се приближи с една крачка към мен и каза „Чакай, кой си ти?", цитира изданието думите на Джоузеф.

"Първоначално не знаех какво да отговоря...Казах: "Аз съм Павлос и действително имам нужда от тоалетна". Никой не каза нищо, а аз си помислих си, какво пък по дяволите. Аз съм в съблекалнята на Англия. Защо да не им кажа някои думи. Погледнах Дейвид право в очите и му заявих: "Дейвид, похарчили сме много пари, за да бъдем тук. Това е позор. Какво смятате да направите по въпроса?", допълва фенът.

"Казах им още, че представянето на тима е жалко и недостатъчно добро ", завършва Павлос.

Джоузеф обяснява, че нито Бекъм, нито друг футболист от отбора, са отговорили по някакъв начин. В последствие запалянкото е ескортиран от съблекалнята от служител на ФИФА и двама стюарди, а Дейвид Бекъм заяви, че случаят е бил раздухан прекалено силно от пресата.

 

  Сподели
172